EU-s forrásból megvalósult fejlesztések

I.

Kedvezményezett neve: Pocok Tanya Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

 Projekt címe: Új szolgáltatások és termékek bevezetése a Pocok Tanya Kft-nél

 Szerződött támogatás összege: 51 167 374 Ft

 Támogatás mértéke: 100,00 %

 Projekt tartalma:

A Pocok Tanya Kft 1995 került megalapításra, főtevékenysége a Biztosítási ügynöki, brókeri tevékenység. A működés évei során mindig törekedett a tevékenység diverzifikálására, ezért a főtulajdonos a csökölyi ingatlan megvásárlását követően beruházásba kezdett. Ennek eredményeként jött létre a Pocok Tanya Rendezvényház, mely mai napig rendezvényközpontként és szálláshelyként üzemel: http://www.pocoktanya.hu/

Aktív kapcsolatot ápolunk 3 helyi önkormányzattal i - Gige, Csököly, Jákó. Ezt a kapcsolatot hosszútávú együttműködés jellemzi, amely keretében az Önkormányzatoknak segítünk rendezvények szervezésében, támogatással, vagy térítésmentes szolgáltatás nyújtásával is. Például: falunap támogatása, szálláshely ingyenes biztosítása, hátrányos helyzetű gyerekeknek úszómedencés pizzaparty szervezése.

Projektünk megvalósítása által célunk egy új termékkör, szolgáltatás bevetése.

A berendezésekkel terméket gyártunk és szolgáltatunk majd a kistérségben. Szolgáltatásunk: a zöldhulladék, papírhulladék összegyűjtése 30 km-es körzetben élő magánszemélyek, önkormányzatok, erdészeti vállalkozások megbízásából. Az ebből létrehozott termék (brikett) vásárlói magánszemélyek, önkormányzatok, de a termék webshopos értékesítésen keresztül országosan is elérhető bárki számára.

A szolgáltatás a környezetvédelmi előírások miatt tud fontos lenni a magánszemélyek, önkormányzatok, erdészeti vállalkozások részére.

Építéskor, beszerzéseink és szolgáltatások igénybevétele során előnyben részesítjük a helyi vállalkozásokat - székhelyünk 2012 óta Csököly.

 Projekt befejezési dátuma: 2021.12.31.

Projekt azonosító száma: GINOP-1.2.9-20-2021-00073

 

 

II.

GINOP-5.3.17-21 KKV Kapacitásbővítő támogatási konstrukció alapján.

Kedvezményezett neve: Pocok Tanya Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

Projekt címe: Kapacitásbővítő támogatási konstrukció

Szerződött támogatás összege: 9.702.000 Ft

Támogatás mértéke: 100,00 %

Támogatott foglalkoztatási időszak: 8 hónap

Továbbfoglalkoztatási időszak:  8 hónap

Támogatási kérelem azonosító: 3313959144

 

 

 

 

Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk